Hirdetés

Kiderült, hogy nézett volna ki Call of Duty által inspirált Doom

|

Az évekkel ezelőtt kaszált projektet a rajongók Call of Doom néven is emlegették.

Hirdetés

A Doom kétségtelenül az egyik legismertebb és legkedveltebb FPS-franchise, így nem is meglepő, ha a széria rajongói még az elkaszált részekkel is viszonylag sokat foglalkoznak. A 2016-ban kiadott Doom is hatalmas siker volt, aminek 2020-ban érkezett a folytatása, a Doom Eternal.

A hat évvel ezelőtt kiadott játék fejlesztése viszont eredetileg Doom 4 néven kezdődött 2008-ban, azonban az id Software új irányba indult 2011-ben, így az eredeti ötletet kaszálták a fejlesztők.

Hirdetés

A Noclip a legújabb rövid dokumentumfilmjében ezekkel a projektekkel foglalkozik, és bemutatja, hogyan néztek ki a 2016-os játék tech demo verziói, a harcmechanika korai animációi, illetve a bevezető animáció eredeti koncepciója.

Emellett viszont a Doom 4-ről is felbukkan egy rövid bejátszás, amelyben a Call of Duty-ra jellemző életerő feltöltési rendszer látható, illetve jelentősen lassabb és szkriptelt a játékmenet a 2016-os Doomhoz viszonyítva.

Nektek hogy tetszik a Call of Doom koncepciója, szívesen játszanátok olyan Doom címmel, ami játékmenete hasonlít a Call of Dutyhoz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)