Hirdetés

Kiderült, hogy valóban 200 gigát foglal-e a Cyberpunk 2077 PC-n

|

A CD Projekt RED közösségi menedzsere tisztázta a helyzetet.

Hirdetés

A minap egy rövid videóval mutatta be az Nvidia, hogyan fokozzák a játékélményt a GeForce RTX 30-as széria tagjai, a prezentáció pedig rávilágított, hogy milyen lesz a Cyberpunk 2077 a beállítások maxra tekerésével. Csakhogy a bemutató felvetett egy olyan kérdést is, amivel a CD Projekt RED közösségi menedzsere, Marcin Momot gyorsan foglalkozni kezdett, mielőtt nagyobb hullámokat kavarna a kelleténél. 

Hirdetés

Az egyik képkockán ugyanis felbukkant a "200 GB-os játékok" felirat és mellette a Cyberpunk 2077 egyik fotója, amely azonnal ment egy kört a Redditen, és azt kezdték el találgatni a rajongók, hogy vajon valóban ennyi helyet foglal-e majd a CD Projekt RED sci-fi szerepjátéka. A találgatásoknak a csapat közösségi menedzsere, Marcin Momot vetett véget, aki Twitteren jelentette ki, hogy bár a gépigény még nincs meg (hamarosan ezzel kapcsolatban is jelentkeznek), azonban a játék biztosan nem követel majd magának 200 gigát a telepítés után. Annyit foglal majd el, mint más, modern címek (remélhetőleg nem a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra gondol, mert az hatalmas lesz).  

A Cyberpunk 2077 november 19-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de később Google Stadiára, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is befut majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)