Hirdetés

Kiderült, hol játszódik a Dragon Age 4

|

Ezt mondjuk már sejthették a keményvonalas Dragon Age-rajongók.

Hirdetés

Ha játszottatok a Dragon Age Inquisition Trespasser bővítményével, akkor valószínű, hogy nektek sem szaladt most a padlóig az állatok attól, hogy kiderült a negyedik számozott résznek bizony nem más, mint Tevinter lesz a fő helyszíne. A Dragon Age 4 lesz az első olyan epizód, amelyben ellátogathatunk Thedas ezen szegletébe. 

Mindezt a szépen csengő címet kapott BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development kötetből deríthették ki az olvasók. 

Hirdetés

Bár hat évvel ezelőtt az említett Trespasser fináléja után szinte biztosnak tűnt Tevinter, mint új helyszín, ezt azért nem lehetett kőbe vésett alapvetésnek tekinteni, hiszen a játékfejlesztés nem egy lineáris folyamat, ötletek jönnek és mennek, bármikor alapjaiban megváltozhat a koncepció. A Dragon Age 4-et kiadó EA esetében pedig ez különösen gyakran elő szokott fordulni.

Mindenesetre most úgy tűnik, a játéktér adott, legközelebb a megisterek által vezetett Tevinterbe utazunk. Minden bizonnyal a fővárost, Minrathoust is meglátogatjuk majd - ez Thedas legnagyobb városa. Az említett könyvben felbukkan még Antiva City, vagyis Antiva fővárosa is, szóval esélyes, hogy több országot is taposhatnak majd a kalandozók csizmái. 

A Dragon Age 4 kapcsán egyébként legutóbb ezt az előzetest nézhettük meg, még tavaly december elején:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)