Hirdetés

Kiderült, játszhatunk-e PS4-en is a Ratchet & Clank: Rift Aparttal

|

Annyira eredetileg csak PS5-re tervezett játékról derült ki, hogy végül Playstation 4-en is megkapjuk. Vajon az Insomniac következő projektje is igazodik a trendhez?

Hirdetés

Eredetileg még eléggé határozott volt a Sony abban a tekintetben, hogy a PlayStation 5 érkezése nagybetűs generációváltást jelent, azaz senki se számítson arra, hogy a legújabb belső fejlesztések még PS4-re is meg fognak jelenni.

Később ez az álláspont változott, a Spider-Man: Miles Morales, a Horizon: Forbidden West, és a Sackboy: A Big Adventure pedig mind futni fognak PlayStation 4-en is. De mi a helyzet a Ratchet & Clank: Rift Aparttal?

Hirdetés

A Ratchet & Clank széria következő fejezete kapcsán Twitteren szegezték neki a kérdés a fejlesztőgárdának, miszerint megjelenik-e a játék végül PS4-re is. Az Insomniac Games csapata pedig nem húzta az időd, gyorsan válaszoltak: új játékok PS5-exkluzív lesz. Nem fog tehát megjelenni PlayStation 4 konzolokra.

Sajnáljátok, hogy így alakult a dolog, vagy ez a generációváltás ára, amit el kell viselni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)