Hirdetés

Kiderült, ki írja a BioShock 4 történetét, és nem tudjuk, féljünk-e ettől

|

Nagy játékok fűződnek a nevéhez, de voltak jobb és rosszabb próbálkozásai is a BioShock 4 írójának.

Hirdetés

Az nem titok, hogy a 2K Games felügyelete alatt a Cloud Chamber stúdiója dolgozik a BioShock sorozat következő részén, de arról, hogy a játék hol játszódik, miről szól majd, csak pletykákat hallottunk eddig. A kiadó a bejelentéskor szólt, hogy még jó néhány évet kell várni a megjelenésre, nem érdemes jövő évi premierre számítani. 

Szép lassan azért érkeznek infók, most például azt árulták el, hogy ki vezeti majd az írói csapatot.

Hirdetés

A választás Liz Alblre esett, aki korábban a Ghost of Tsushimán, a Far Cry 4-en, a Far Cry 5-ön, Assassin's Creed játékokon (például a Black Flagen) és a Watch Dogs: Legionön is dolgozott - nem lehet tehát azt állítani, hogy minden, amihez köze volt, kiváló lett, de reméljük, itt a jobbik formáját tudja nyújtani.

A BioShock 4 állítólag az Antarktiszon fog játszódni, valamikor az 1960-as években, egy elhagyatott kutatóbázison. Nem rossz úti cél ez a víz alatti Rapture és a felhők feletti Columbia után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)