Hirdetés

Kiderült, ki miatt nem csúszhatott tovább a Star Wars Jedi: Survivor, és egyáltalán nem az EA a helyes megfejtés

|

Az Electronic Arts nyitott lett volna arra, hogy tovább halasszák a Star Wars Jedi: Survivor megjelenését.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor egy több mint kiváló játék, ha a gameplayt vagy a sztorit nézzük, de technikai oldalról sajnos számos sebből vérzik, erősen optimalizálatlan és bugokból is akad benne nem kevés, minderről részletesen írtunk tegnap publikált tesztünkbe. De miért adták ki a játékot, ha pontosan tisztában voltak az alkotók is azzal, hogy csiszolgatni kéne még? Miért nem csúszhatott tovább a megjelenés?

Egy interjú során a Star Wars Jedi: Survivor rendezője, Stig Asmussen elmondta, hogy ezért egészen konkrétan ő a felelős. A Jedi: Survivor az eredeti tervek szerint ugyebár március 17-én jelent volna meg, de a fejlesztőcsapat úgy érezte, szükségük van még hat hétre. A kiadó, vagyis az Electronic Arts pedig azt mondta, semmi probléma.

Hirdetés

Asmussen külön kiemelte, hogy az Electronic Arts simán benne lett  volna egy nagyobb csúszásban is (bár azt nem részletezte, egészen pontosan meddig lehetett volna eltolni a kiadó szerint a megjelenést), de ő személyesen úgy érezte, hat hat hétnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy végezzenek a technikai finomhangolással, és megfelelő állapotban várhassa a játék a megjelenés napját.

Most már tudjuk, hogy Asmussen tévedett, konzolon is akadnak kisebb-nagyobb hibák, de az igazán nagy gond a PC-s verzió esetében bukik ki, számos konfigon pocsékul fut a játék. Természetesen a Respawn folyamatosan dolgozik a javításokon, érkezett egy nagy frissítés a megjelenés napján és azóta is kaptunk már egy újabb igencsak méretes patchet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)