Hirdetés

Kiderült, ki nyerte a League of Legends közönségszavazását, a verseny nem volt szoros

|

A League of Legends-rajongóknak megadták a lehetőséget, hogy megszavazzák, melyik karakter kapjon teljes vizuális és játékmenetbéli frissítést. A győztes a kristályőrző lett.

Hirdetés

A League of Legends legközelebbi vizuális és játékmenet átdolgozása kapcsán kiírt közönségszavazás hetekkel ezelőtt indult, és most végre megvan a végleges eredmény: a játékosok megszavazták, hogy Skarner kapja a tuningot. 

Skarner olyan hősöket hagyott maga mögött, mint Shyvana, Tryndamere, Kog'Maw és Nocturne. Hiába a folytonos siránkozás Tryndamere ultija miatt: Skarner magasan, 33 százalékos eredménnyel nyerte meg a szavazást.

Hirdetés

A karakter egy évtizeddel ezelőtt jelent meg, egy akkor még nagyon máshogy működő League of Legendsben. Mostanra bőven megérett egy teljes átalakításra, de persze nem ő lesz az egyetlen, akit átdolgoznak majd idén. Annyi biztos, hogy idén még számíthatunk az átalakított skorpióra.

Sokan szomorúan könyvelték el, hogy Shyvana csak a második lett, de a fejlesztők biztosítottak mindenkit, hogy kedvenc félsárkányunk is megkapja majd a saját felújítását. Ő valószínűleg később kerül majd sorra, de idővel őt is elő fogják venni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)