Hirdetés

Kiderült, ki vezeti a Fable reboot írói csapatát, és van okunk reménykedni

|

A Playground Games nagy lendülettel bejelentette a Fable feltámasztását, de az új sorozat első felvonása még messze van a megjelenéstől.

Hirdetés

A Playground Games 2020-ban jelentette be a Fable reboot érkezését, és ugyan jöttek pletykák fejlesztési nehézségekről, mi mertük feltételezni, hogy a projekt haladt már valamennyire. Most azonban egy picit elbizonytalanodtunk, tekintettel arra, hogy a csapat most szerződtetett le egy narratív vezetőt.

A pozíciót Anna Megill kapta, akinek a neve nem biztos, hogy sokat mond elsőre, de az általa jegyzet játékok egy részével már biztosan játszottatok.

Hirdetés

Anna olyan címeken dolgozott, mint a Control, a Dishonored: Death of the Outsider, és a még meg nem jelent Avatar: Frontiers of Pandora.

Reméljük, hogy Anna szerződtetése valójában csak azt jelenti, hogy extra munkaerőre volt szükségük, és nem azt, hogy át kellett tervezniük a sztori tálalásának módjait. Nagyon szeretnénk már játszani egy új Fable címmel, azt meg pláne, ha az a jelenlegi konzolgeneráció futamideje alatt jelenne meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)