Hirdetés

Kiderült, kik a FIFA 21 Ultimate Teamjének legjobb játékosai

|

Az első két helyezett kiléte nem okozott nagy meglepetést, de utánuk már érdekesen alakult a sorrend.

Hirdetés

Az EA Sports közzétette a FIFA 21 Ultimate Team legjobb játékosainak top 100-as listáját, a rangsor első helyén pedig immár második évben az argentin világsztárt, Lionel Messit köszönthettük. Messi játékbéli összesített pontszáma 93 lett, egyel több mint, mint amennyit a lista második helyén álló, 92-es átlaggal rendelkező Cristiano Ronaldo kapott. Hosszú ideig Ronaldo rendelkezett a legmagasabb FIFA pontszámmal, de annak tükrében, hogy csapatának, a Juventusnak elveszítette idén a licenceit az EA, elég egyértelmű volt, hogy most nem kerülhet fel a csúcsra.

Hirdetés

Úgy, hogy a Juventus neve és a csapat hivatalos emblémái sem kaphattak helyet a FIFA 21-ben, eléggé nyilvánvaló döntésnek tűnt az EA részéről, hogy inkább Messit teszik meg a legerősebb játékbéli focistának. Messit és Ronaldót egyébként az FC Bayern München rendkívül gólerős játékosa, Robert Lewandowski követi a harmadik helyen (ez már jóval izgalmasabb fejlemény), míg a lista negyedik helyezettje Kevin de Bruyn (Manchester City), az ötödik pedig Neymar (Paris Saint-Germain FC) lett. A legmagasabb pontszámmal rendelkező kapus az Atletico Madrid hálóőre, Jan Oblak lett.

A magyar labdarúgók közül a legjobb helyezést Gulácsi Péter érte el, az RB Leipzig kapusa a 93. helyen áll a 100-as toplistában, ezt 85-ös összesített pontszámmal sikerült elérnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)