Hirdetés

Kiderült, mekkora lesz a Marvel's Spider-Man 2 New Yorkja

|

Jó sok pókhálót kell szőnie Peter Parkernek és Miles Moralesnek, ha körbe akarják hintázni a metropoliszt.

Hirdetés

A PlayStation Showcase trailer után rengetegen kritizálták a Marvel's Spider-Man 2-t, hogy az maradt ugyanabban a nyílt homokozóban, mint elődje. Ők nyilvánvalóan megfeledkeztek róla, hogy New York és mindként pókember szorosan összetartozik, szóval ezek a srácok nem fogják egyhamar hátrahagyni a várost.

Mindazonáltal így is tartogat majd újdonságokat a Nagy Alma, derül ki abból az interjúból, amit a játék kreatív vezetője adott a Famitsunak. Bryan Intihar ebben tisztázta, hogy mi a helyzet a várossal a folytatásban. Úgy tűnik, hogy a bejárható terület nagyot nőtt.

Hirdetés

"Hozzáadtuk a térképhez Queenst és Brooklynt, szóval durván számolva a város kétszer akkora lesz, mint korábban volt. Mivel egyébként ezek a helyszínek kisebbek és tulajdonképpen lakóövezetek, ezért nagyon más lesz az érzetük Manhattanhez képest."

A játék rendezője, Ryan Smith még hozzátett annyit, hogy a PS5 SSD hajtotta technológiájának köszönhetően a nagyobb várost gyorsabb hálóhintázással fogjuk majd bejárni. A töltési idők pörgősek, így a Peterék sokkal komolyabb sebességgel tudják majd bejárni a helyszíneket (erre már láthattunk is egy példát Miles új glider szerelésének köszönhetően).

A Marvel's Spider-Man 2 valamikor 2023. második felében érkezik PlayStation 5-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)