Hirdetés

Kiderült, melyik a Diablo IV legnépszerűbb kasztja

|

Az év legutolsó napján a Diablo közösségi csapata közzétett néhány érdekes adatot, és megmutatta, hogy hogyan is nézett ki az élet Sanctuary világában.

Hirdetés

Mivel a Diablo IV júniusban jelent meg a játéknak nem volt egy teljes éve arra, hogy adatokat halmozzon fel a rajongók szokásairól. Ettől függetlenül adott volt bő hat hónap a gótikus fantasy darálóban, melynek következtében 2,4 millió hardcore karakter haraphatott fűbe. A számok alapján az ARPG-k szerelmesei még mindig szeretik kísérteni a halált, de a hardcore kalandok mellett is voltak érdekes adatok.

Sanctuary kalandorai lemészároltak 1 billió szörnyeteget, aztán el is hasaltak 37 milliószor, amikor a Butcher felbukkant valamelyik dungeon körük során. Utóbbi nem meglepő, de az sem, hogy mik voltak a legnépszerűbb kasztok 2023-ban. A Sorcerer és a Necromancer sikerrel körözte le a többieket.

Hirdetés

A Sorcerer esetében nincs nagy talány: az emberek szeretnek varázsolni. A Necromancernél már más a helyzet, de itt sem nehéz megfejteni a népszerűség okát, hiszen a kaszt egy ikonikus szereplője a Diablo univerzumának. Mindenki látja maga előtt a masírozó csontváz seregeket, amikor a szériára gondol, így érthető, hogy rengetegen az élőholtak mesterét választották a negyedik felvonásra is.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz a végeredmény majd 2024-ben, pláne úgy, hogy az első kiegészítő egy új kasztot is hoz majd magával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)