Hirdetés

Kiderült, melyik boss az Elden Ring rendezőjének kedvence

|

Az Elden Ring keresztapja, Hidetaka Miyazaki a játék világában is szeret partizni.

Hirdetés

Az Elden Ring olykor kegyetlen tud lenni, de ettől még mindenkinek megvan a kedvenc szörnyetege, ellenlábasa. Az amerikai IGN a saját kedvencéről kérdezte a játék rendezőjét, Hidetaka Miyazakit, aki  érdekes választ adott.

Valószínűleg nem ő az egyetlen a világon, aki szerette a csatát Starscourge Radahn ellen, de neki nem a harc mechanikai része volt a kedvence.

Hirdetés

Miyazaki imádta a boss karakterét és kinézetét, de a Radahn Festival az egyik kedvenc pontja az egész játékban.

"Nagyon nehéz eldönteni, de Radahnt kell mondjam. Egy nagyon vonzó karakter önmagában is, ráadásul nagyon szeretem az egész Radahn Festival jelenetet. Igazi fesztiválhangulata van az egésznek, ami ugyanakkor magával hozza a szomorúság és a magány különleges keverékét."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rendező hozzátette, hogy amikor először felhozta Radahn és a fesztiváljai ötletét, akkor senki sem vette őt komolyan. Ezt ma már nehéz elképzelni.

Azt is elárulta, hogy Radahn után egyébként Godrick, the Grafted és Rykard, Lord of Blasphemy a kedvencei. És nektek kik vannak a listátokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)