Hirdetés

Kiderült, melyik képregény inspirálta a Marvel's Avengers játékot

|

Kevesen gondolták volna, hogy a Marvel's Avengers fejlesztői épp ebből a képregényes minisorozatból merítettek ihletet.

Hirdetés

A Marvel Games fejese, Bill Rosemann nemrég az amerikai IGN-nek adott egy interjút, mely során többek között azt is elárulta, hogy mely klasszikus képregény inspirálta a Square Enix és Crystal Dynamics játékát, az ősszel érkező Marvel's Avengerst. A szóban forgó képregényes széria pedig nem más, mint az 1994-ben futott Marvels.

Hirdetés

A Marvels egy négyrészes minisorozat, amely magyarul is megjelent már a Nagy Marvel-Képregénygyűjtemény 31. kötetében Csodák kora címmel. A gyönyörű, festett grafikákat használó képregény egy fotóriporter, Phil Sheldon életét követi végig 1939-től egészen 1974-ig, és az ő szemszögén keresztül teljesen új megvilágításban lehetünk tanúi a Marvel képregények ezen időszakot lefedő legnagyobb eseményeinek.

A szuperhősök és hétköznapi emberek közötti egyensúlyt kevés képregény volt képes ennyire remekül szemléltetni, ez az kérdéskör pedig fontos szerephez jut a Marvel's Avengers játékban is, így végső soron nem csoda, hogy épp ebből a sztoriból építkeztek a narratíváért felelős írók. Phil Sheldon karaktere egyébként magában a játékban is felbukkan, az alábbi gameplay trailer elején (00:26-nál egészen pontosan) ő az a híradós, akinek egyik szemét fekete szemfedő takarja:

A Marvel's Avengers szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamivel később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is érkezik. A jelenlegi generációs, konzolos kiadások tulajdonosai ingyen frissíthetnek majd a next-gen kiadásokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)