Hirdetés

Kiderült, melyik konzolon lesz a legjobb a Battlefield 2042, csak az nem, hogy miért

|

Az EA és a DICE bejelentett egy nagyszabású együttműködést, csak épp a részleteket felejtették el közölni.

Hirdetés

Kiderült, hogy az Xbox Series X|S lesz a Battlefield 2042 hivatalos konzolja, vagyis a Microsoft legújabb gépein lesz elvileg a legtökéletesebb a konzolos Battlefield-élmény. Ez persze remekül hangzik, de nem ártana tudni, egészen pontosan mivel is kapnak többet az xboxos játékosok, mint a többiek. 

Az teljesen nyilvánvaló, hogy a Battlefield 2042 nem lesz Xbox-exkluzív, hiszen a játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik, szóval ettől senkinek sem kell tartania. 

Hirdetés

PC-n az Nvidiával pajtult össze az EA és a DICE, a Battlefield 2042 DLSS és Nvidia Reflex támogatással érkezik. Furcsa viszont, hogy az ezzel kapcsolatos sajtóanyagokban egyetlen szó sem esik a ray-tracingről, szóval még az is elképzelhető (bár furcsa lenne), hogy ez a technológia hiányozni fog a játékból.

Mindezeken felül további partneri együttműködéseket jelentettek be a Logitech, a WD_BLACK és a Polaris cégekkel, de ezen kollaborációk kapcsán is adósaink maradtak a pontos részletekkel.

A Battlefield 2042 idén ősszel, egészen pontosan október 22-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X|S konzolokra. A játékot legközelebb az EA Play Live-on láthatjuk majd július 22-én. Talán akkor a most bedobott "nagy" együttműküdésekről is elárulnak végre valami konkrétumot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)