Hirdetés

Kiderült, mennyi embert kötelező kinyírni a Grand Theft Auto V-ben

|

Még a legbékésebb játékosok is kénytelenek lesznek több száz embert átküldeni a túlvilágra.

Hirdetés

A GTA V nem a pacifisták játéka, és hiába ad nagy szabadságot, nem lehet úgy játszani, hogy egyetlen egyszer sem húzzuk meg a ravaszt - elvégre durva bűncselekményeken át vezet az út a dicsőség felé, ebben pedig benne van, hogy likvidáljuk azokat, akik utunkat kívánják állni.

A Sex Positive Gamer csapata, ahogy korábban más játékok esetében, úgy itt is megszámolta, mennyi játékbeli karaktert kell megölünk, hogy eljussunk a játék végéig, ha csak annyit gyilkolunk, amennyit feltétlenül muszáj.

Hirdetés

A végeredmény még úgy is 726 lett, hogy senkit nem gázoltak el, nem keveredtek rendőri üldözésbe, és egyes küldetéseknél azt is kipróbálták, hogyan lehet leggyorsabban megszabadulni az újratermelődő ellenfelektől. Meglepő módon nem Trevor kezén szárad legtöbbek végre: ő 258-at ölt, míg Franklin 295-öt, Michael pedig szerényen 172-t. Az egyetlen, az összegből hiányzó halottat hárman együtt végezték ki a játék legvégén, a kánonnak számító befejezésben.

Mivel 2021 van, természetesen egyesével megnézhetjük az összes halált az alábbi, meglehetősen rövid videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)