Hirdetés

Kiderült, mennyi ideg tart kimaxolni egy Diablo IV-es battle passt

|

Mivel a Blizzard szolgáltatásként gondol a legendás ARPG folytatására, ezzel együtt járnak a frissítések és szezonális bérletek is.

Hirdetés

A Diablo sorozat kis túlzással már azelőtt szezonális modellel működött, hogy bárki tisztában lett volna a jelentésével.  Persze mostanra sokat változott az ipar, de a lényeg megmaradt: néhány havonta új Diablo IV szezonok jönnek majd a maguk változtatásaival, valamint a sztorit kiegészítő és egyéb, a végjáték lehetőségeit bővítő tartalmaikkal.

Minden szezonhoz jár majd egy opcionális battle pass, ami rengeteg jutalmat kínál a kalandozóknak. A kérdés persze ilyenkor mindig az, hogy meddig is tart mindent kipréselni az adott bérletből. A Blizzard maga válaszolta meg ezt a kérdést.

Hirdetés

A Diablo IV társrendezője, Joe Piepiora a PC Gamernek adott interjújában fejtette ki, hogy mire is számíthatnak a rajongók.

"Jelenleg úgy néz ki, hogy amennyiben nekiugrassz a szezonális feladatoknak más tartalmak teljesítése mellett, akkor úgy 80 órát vesz igénybe a battle pass teljesítése. Egy karaktert felhúzni 1-ről 100-ra ennél egy kicsit tovább tart majd, persze attól függően, hogy hogyan játszol."

Minden szezonban indíthatunk egy új, szezonális karaktert, aki értelemszerűen egyes szinten kezd és a századikig fejleszthető. Ez alatt az idő alatt teljesíthetjük az adott frissítésre vonatkozó feladatokat, melyek segítségével kimaxolhatjuk a bérletet. Piepiora hozzátette, hogy akit nem érdekel a grind, sem a szezonális szintezés, az nyugodtan megvárhatja az új sztorifejezeteket is, és élvezheti a történetet minden extra gyilkolászás nélkül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)