Hirdetés

Kiderült, mennyi idő kell az Elden Ring végigjátszásához, és bizony nem fogunk unatkozni

|

Már korábban is sejteni lehetett, hogy masszív címnek ígérkezik a hamarosan megjelenő Elden Ring, de most erre még jobban ráerősítettek.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Taipei Game Show-n egy nagyinterjúval képviseltette magát a februárban érkező Elden Ring. A riporterhölgy nagyjából 45 percen át beszélgetett a játék producerével, Yasuhiro Kitao pedig többek között azt is elárulta, hogy immár aranylemezre került az Elden Ring, vagyis "kész" a fejlesztés, a csapat mostantól a day one patchre koncentrál. 

Ugyancsak ebben az interjúban esett szó magáról a játékidőről is.

Hirdetés

Yasuhiro elmondása szerint a fő történetszál nagyjából 30 órát ölel fel, az Elden Ring viszont a FromSoftware korábbi játékaitól eltérően immár egy teljesen nyitott világot használ, amit csordultig megtömtek extra feladatokkal és tennivalókkal. Ezek elvégzésével még "órák újabb tucatjaival" tolható ki a játékidő.

Persze Yasuhiro azt is hozzátette, hogy a játékidő nagyban függ majd a játékosok képességeitől is, hiszen ha órákig leragadunk egy keményebb bossnál, akkor ez értelemszerűen alaposan ki tudja tolni a játékkal eltöltendő órákat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A FromSoftware munkásságának kedvelői azonban jól tudják, hogy egyetlen végigjátszás még semmi, sőt az igazi móka csak eztán kezdődik. Természetesen a New Game Plus mód nem maradhatott ki az Elden Ringből sem, így most is végig lehet tolni újra és újra a nagy kalandot, immár egyre erősebb ellenfelekkel szembenézve. 

Az Elden Ring PC-re, valamint Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni 2022. február 25-én.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)