Hirdetés

Kiderült, mennyi időt vesz el az életünkből a The Callisto Protocol

|

A Dead Space szellemi örököse nem pályázik a világ leghosszabb játéka címére, de érdemes lesz többször végigjátszani.

Hirdetés

A The Callisto Protocol a Dead Space alkotójának új projektje, amivel Glen Schofield vissza akar térni a sci-fi horror alapjaihoz. Minden, amit eddig láttunk belőle, meggyőzőnek tűnt, de vannak még kérdések a játék egészét illetően. Az egyik ilyen kérdőjel a játékidőhöz kapcsolódott, amit az Edge Magazine interjújából most végre meg is tudtunk.

Bár nem kell miatta egy hét szabadságot kivennünk, azért a The Callisto Protocol több lesz egy egyszeri kalandnál.

Hirdetés

Schofield megerősítette, hogy a játékot alapvetően 12-14 óra alatt lehet majd végigpörgetni, de lesznek úgynevezett "béta útvonalak" is, amelyek drasztikusan megváltoztatják a játékot, és kitolják annak hosszát. Azt nem tisztázta, hogy ezek az útvonalak tulajdonképpen mit is jelentenek, de annyit hozzátett a dologhoz, hogy reméli a játékosok megbeszélik majd egymással az élményeiket, és látják majd a különbségeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Callisto Protocol 2022. december 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)