Hirdetés

Kiderült, mennyire lesz brutális a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

A Rocksteady új játéka a felnőtteket célozza meg, megtudtuk, pontosan miért.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League eddigi kedvcsinálói és a DC kétes hírű csapatának képregényes/filmes történetei alapján nem kellett nagy tehetség hozzá, hogy megjósoljuk: az Öngyilkos Osztag nem fogja majd vissza magát egy videojátékban sem. Tökéletes példa erre a tavalyi The Game Awardson bemutatott trailer, amellyel nemcsak azt jelentették be a készítők, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor Kevin Conroy-t Batmanként hallhatjuk, de azt is megmutatták, hogy az osztag tagjai és az önmagukból kifordult hősök sem fognak finomkodni.

Ebből kifolyólag az sem meglepő, hogy a különböző korhatár-besorolásért felelős bizottságok olyan plecsniket nyomnak majd rá, amik a 18-as karikának vagy akörülinek felelnek meg, ahogy tett nemrég Szingapúr illetékes szerve is - az értékelésből azonban nem csak a játék erőszakossága derült ki. 

Hirdetés

Az Infocomm Media Development Authority (IMDA) információi alapján a Rocksteady új játéka az erőszakossága és a durva kifejezések miatt M18-as besorolást kapott. 

A leírások szerint a játékbeli város egyes területein holttestek hevernek, némelyiknek hiányzik valamelyik végtagja is (ezekkel azonban nem lehet interakcióba lépni). Az ellenségek sérülésekor gyakran láthatók lila folyadékfröccsenések, az általunk irányított karakter sérülésekor pedig vérfoltok jelennek meg a képernyő szélein. A történet egyes jelenetei meglehetősen durvák és sötét humorral is párosulnak. Van olyan jelenet, ahol egy karakter ujját levágják, majd ezzel viccelődnek, de olyanok is akadnak, amikor valaki szívét kitépik, valakit nyakon szúrnak vagy lefejeznek. Az M18-as kategória alá tartoznak azok a játékok, amik lehetővé teszik humanoid karakterek megölését, megcsonkítását vagy egyéb súlyos sérülések okozását, ezért lett ez az ítélet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A szingapúri bizottság szerint a játékmenet pedig a következőképpen fog kinézni: TPS-nézetből irányítjuk az Öngyilkos Osztag egyik tagját, aki a város különböző részein különféle ellenségekkel (főleg robotokkal és idegenekkel) harcol. Minden területen egy-egy bossot kell legyűrni azért, hogy haladhassunk a sztoriban, de vannak mellékfeladatok is, amelyekbe beletartozik a csapdába esett civilek megmentése és a felszerelések fejlesztéséhez szükséges cuccok gyűjtögetése is. 

Május 26-án kiderül, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League mennyire lesz erőszakos, de ez alapján nem számítunk semmi családbarát tartalomra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)