Hirdetés

Kiderült, mi lesz a következő Dragon Ball-játék, egy régi széria tér vissza

|

Egy több mint 15 éves Dragon Ball-sorozat folytatását jelentették most be.

Hirdetés

A Dragon Ball FighterZ életciklusa hivatalosan is lefutott, így persze felmerültek a kérdések, hogy mire számíthatunk legközelebb a franchise-tól. A legtöbben új Xenoverse felvonásban reménykedtek, de nekik csalódniuk kellett: a Bandai Namco úgy döntött, hogy feltámasztja inkább egyik klasszikus verekedős szériáját.

Nemrég meglepetés trailerrel bemutatták ugyanis a készülő Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi folytatást. A Budokai Tenkaichi egy 3D-s verekedős sorozat volt a PS2 korszakban, melynek legutóbbi epizódja 2007-ben jelent meg. Nem feltételezte volna senki, hogy kapunk még belőle valaha új felvonást.

Hirdetés

Egyelőre se azt nem tudjuk, hogy mikor, se azt, hogy milyen platformokra fog befutni a cucc, de a lényeg, hogy érkezik. A rövid teaser Goku új Super Saiyan formáját mutatta be a Dragon Ball Superből, így jó esély van rá, hogy a legutóbbi Dragon Ball széria karaktereivel és harcformáival is találkozni fogunk a játékban.

A Bandai Namco nem szokta hosszú évekre előre bejelenteni a projektjeit, így nem elképzelhetetlen akár az idei megjelenés sem, de egyelőre nincs más lehetőségünk, mint türelmesen várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)