Hirdetés

Kiderült, mi lesz a negyedik The Dark Pictures Anthology játék címe

|

Míg a House of Ashesre várunk, a Supermassive Games már a következő The Dark Pictures Anthology játékot kezdte el felvezetni, legalábbis erre utalnak a nyomok.

Hirdetés

Ha emlékeim nem csalnak, akkor pár éve még a gamescomon azt mondták a The Dark Pictures Anthology fejlesztői, hogy félévente szeretnének előrukkolni egy új epizóddal. Ezt ugyan nem sikerült tartani, de sokkal reálisabbnak tűnt már akkor is az évenkénti folytatások gondolata. Pontosan ilyen intenzitással érkeznek az antológia új részei: a Man of Medan 2019-ben jelent meg, 2020-ban érkezett a Little Hope, idén pedig a House of Ashest fogjuk megkapni.

Nem maradunk azonban új The Dark Pictures Anthology játék nélkül 2022-ben sem.

Hirdetés

A Supermassive Games ugyanis nemrég akaratlanul is elárulta, hogy jövőre The Devil In Me címmel érkezik a negyedik felvonás - az egyes részek mind teljesen különálló történetek (épp ezért beszélünk antológiáról), semmilyen formában nem kapcsolódnak egymáshoz. A stúdió július elsején jegyeztette be védjegyként a negyedik rész logóját, ezt szúrta ki az internet szemfüles népe.

Nyilván még a világon semmit sem tudunk a The Devil In Me-ről, de ha tippelnünk kéne (most kapaszkodjatok meg), akkor valamiféle módon az ördöghöz kapcsolódik majd a történet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)