Hirdetés

Kiderült, mi lesz a Torchlight III következő kasztja

|

Az új karakternek valószínűleg azok örülnek majd a legjobban, akik imádnak harc közben megidézni mindenféle segítőt.

Hirdetés

A korábban Torchlight Frontiers néven futott Torchlight III nem kapott túlságosan ütős pontszámokat a kritikusoktól, azonban az ARPG-k kedvelőinek még így megérhet egy próbát a kaland, hiszen mégiscsak az első két Diablo-játék fejlesztésében komoly szerepet játszott Max Schaefer áll mögötte. Habár a játék már tavaly megjelent teljes pompájában, azért a fejlesztők tervezik még bővíteni azt, és nem olyan régen be is mutatkozott egy elég érdekesnek tűnő újdonság.

Az Echtra Games csapata a Steamen közölte a nagyérdeművel, hogy a Torchlight III következő kasztja a Cursed Captain lesz, aki szó szerint egy elátkozott hajóskapitány.

Hirdetés

A karakter egy vérbeli idéző lesz, így működését tekintve valószínűleg eléggé hasonlít majd például a Diablo szériában látott Necromancerhez. A Cursed Captain egyedi fegyvere egy jókora ágyú lesz, amivel képes távoltartani magától ellenlábasait, miközben a csatatérre megidézett legénysége kaszabol vagy lövöldözik.

Persze a játékos stílusától is függ, hogy milyen képességeket hasznosít majd az új kaszt, de például még arra is van lehetőségünk, hogy sortűzet kérjünk a közelben lévő hajónktól, ha pedig ez nem volna elég, akkor akár az egész bárkát behozhatjuk a harctérre. Egyébként ez a karakter is egyedi erőforrást, úgynevezett Doubloonokat használ.

A Cursed Captain a játék következő nagy frissítésével érkezik majd meg, amivel együtt jön még egy csomó új pet, valamint egyéb jóságokra is számíthatunk. Ha még többet szeretnétek megtudni a közelgő újdonságokról, akkor ajánlott meglesni a csapat bejegyzését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)