Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Deathloop

|

Az Arkane Studios játékára még várnunk kell egy keveset, de már legalább ismerjük a megjelenés pontos dátumát.

Hirdetés

2021 is tele lesz mindenféle, egyelőre fantasztikusnak tűnő játékokkal, de megjelenési dátumok tekintetében még nem teljesen tiszta a kép. Ennek részben az az oka, hogy a koronavírus-járvány sok kiadó és fejlesztőcsapat tervét keresztülhúzta, nehezen ment a berendezkedés, és számos dolog bizonytalanná vált. 

Várhatóak még halasztások a következő hetekben, viszont arra is számíthatunk, hogy ahogy megszületnek a következő negyedévre vonatkozó pénzügyi tervek, újabb dátumokat ismerhetünk meg a napokban.

Hirdetés

A Bethesda 2020 végén akarta kiadni a Deathloopot, amit a Dishonored és Prey játékokról ismert Arkane Studios fejleszt, de kénytelenek voltak 2021-re tolni. Most viszont elkötelezték magukat egy dátum mellett: ha minden jól megy, május 21-én játszhatunk majd vele. 

A Deathloop helyzete azért különösen érdekes, mert csak PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni, pedig a Bethesda már a Microsoft kötelékébe tartozik. Az alábbi trailer alapján legalább egy évig nem fog más konzolokra megjelenni, így aki Xbox Series X-en vagy S-en játszana vele, annak minimum 2022 májusáig kell várnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)