Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Jön az első olyan PlayStation 5-exkluzív, amit csak ezzel a hardverrel lehetett megcsinálni.

Hirdetés

A játékkínálatot tekintve viszonylag erősen nyitotta a generációt a Sony, a megjelenéskor odatolta a vásárlók elé a Spider-Man: Miles Moralest, a Demon's Soulst, valamint a kisebb lélegzetvételű, de szintén remek Sackboyt. A következő PS5-ös újdonság az áprilisra halasztott Returnal lesz, és ezt néhány héttel fogja követni a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Az Insomniac Games játéka június 11-én jelenik meg, kizárólag a Sony legújabb konzoljára. Ennek oka, hogy a hasadékokon keresztül teljesen új világokba ugorhatunk át, és ezt csak a gyors SSD-nek köszönhetően lehetett megoldani, a HDD-k már kevesek voltak hozzá.

Hirdetés

A Rift Apart kétféle változatban lesz elérhető, az előrendelők mindkét esetben megkapják a Carbonox Armort és a Pixelizer fegyvert. A Digital Deluxe Edition öt páncélszettet, húsz, fegyverek fejlesztésére használható Raritaniumot egy a fotómódban használható exkluzív matricát, valamint egy digitális artbookot és a betétdalokat adja még az alapjáték mellett. A Standard Edition digitálisan 27.490 Ft lesz, a Digital Deluxe pedig 31.190 Ft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)