Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a The Medium

|

A Bloober Team horrorjátéka ugyan nem lesz az Xbox Series konzolok nyitócíme, de nem kell sokat várnunk a megjelenésére.

Hirdetés

Szépen telepakolják a fejlesztők horrorjátékokkal az év végét: hamarosan itt a Remothered: Broken Porcelain és az Amnesia: Rebirth, a hónap végén érkezik a The Dark Pictures Anthology következő része, a Little Hope, most épp a Phasmophobia tarol a Steamen, és mint kiderült, még idén megkapjuk a Layers of Fearről és a Blair Witchről ismert Bloober Team újdonságát, a The Mediumot. 

A csapat ma egy új trailer kíséretében bejelentette, hogy a hangulatos atmoszférájú, ellenben egészen parás játék december 10-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X-re és Xbox Series S-re.

Hirdetés

A videóban sejtelmes zene kíséretében a különböző, Zdzisław Beksiński lengyel művész alkotásai által inspirált tereket nézhetjük meg teljes pompájukban, már amennyire ezek a pokoli helyszínek pompázni tudnak. Nem a legizgalmasabb videó, de néha ilyen is kell.

Egyébként idővel PlayStation 5-re is meg fog jelenni, de a Bloober Team a Microsofttal barátkozott most össze, úgyhogy azoknak, akik a Sony konzolját választják, 6-12 hónapot várniuk kell majd. Kíváncsian várjuk, megéri-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)