Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a WWE 2K23, ami három borítót is kap, de nem látjuk, ki van rajta

|

Akárhogy is pislogunk, egészen egyszerűen senkit sem látunk a WWE 2K23 tervezett játékborítóin. Szerintetek mi lehet a gond?

Hirdetés

Némi kihagyás után a tavaly márciusban megjelent WWE 2K22 vissza tudta terelni a pályára a korábban teljesen kisiklott, és tényleg vállalhatatlan szintre zuhanó pankrátor szériát, ami mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény még akkor is, ha továbbra is van hová fejlődnie a sorozatnak. Ezt a fejlődést viszont már a WWE 2K23 prezentálhatja.

Az idén érkező folytatásról kiderült, hogy egészen pontosan 2023. március 17-én fog megjelenni PC-re, valamin PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra. Összesen háromféle kiadásban érkezik, az alapverzió mellett jön a Deluxe Edition és az Icon Edition, illetve cross-gen verzióban is megvásárolható a játék az alapverziónál picit drágábban. Mindezeken felül leleplezték az egyes verziók borítóképeit is.

Hirdetés

A hivatalos kommunikáció szerint az egyre több mozifilmben felbukkanó, Batista és The Rock nyomdokaiba lépő John Cena látható ezeken a borítókon, de mi akárhogy pislogunk, hunyorgunk, egyszerűen senkit sem tudunk kivenni a képeken

Az alábbi galériában megnézhetitek a WWE 2K23 mindhárom kiadásának tervezett borítóját. Sok szerencsét a rajta szereplő pankrátor kiszúrásához!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #wwe 2k23 #john cena
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)