Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik az Aliens: Fireteam Elite, új trailer is befutott

|

A Cold Iron Studios egy hangulatos Aliens: Fireteam Elite trailerrel jelentette be a dátumot.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat idén márciusban mutatta be a legújabb Alien-játékot, egy co-op lövöldét, ami akkor még az Aliens: Fireteam nevet viselte. Azóta nem érkezett túl sok infó az alkotásról, viszont most egy új bemutatóval kiderült, hogy a Cold Iron Studios bővítette a játék nevét, és már hivatalossá vált a megjelenése dátum is.

Az Aliens: Fireteam Elite-ben háromfős csapatokban kell felvenni a küzdelmet több mint húsz különböző ellenségtípussal, közte 11 Xenomorph variánssal. A sztori az eredeti trilógia előtt 23 évvel játszódik, a főszereplő karakterek pedig a USS Endeavouron utazva kapnak egy vészjelzést, amire reagálva csöppenek bele kampány történetébe.

Hirdetés

Így fest az új kedvcsináló:

A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S|X-re fog megjelenni, mindegyik platformra egységesen idén augusztus 24-től lesz elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)