Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik meg az EA Play a Steamre

|

Végre napra pontosan megtudtuk, hogy válik elérhetővé a Steamen keresztül is az EA Play, vagyis leánykori nevén az EA Access.

Hirdetés

Az Electronic Arts pár napja átkeresztelte előfizetéses szolgáltatást, mostantól fogva EA Play néven kell emlegetni a korábban EA Access néven futó rendszert. A Steamen már ezzel az új elnevezéssel debütál a keretrendszer, ami több mint száz EA játékhoz biztosít hozzáférést az előfizetők számára. Most már azt is tudjuk, ez egészen pontosan mikor történik meg.

Hirdetés

Az EA illetékesei ugyanis bejelentették, hogy az EA Play augusztus 31-én érkezik meg, tehát kevesebb mint két hét múlva rávethetik magukat azok, akiket eddig esetleg az EA saját launchere riasztott el a dologtól. Az EA Play előfizetői ráadásul mostantól nem csak a kínálatban szereplő játékokat pörgethetik, valamint kipróbálhatják a friss megjelenéseket, és kedvezményesen vásárolhatják meg a kiadó játékait és DLC-it, hanem extra ajándékokkal is kedveskedik nekik az Electronic Arts.

A Madden NFL 21 például már augusztus 21-én hozzáférhetnek a játékhoz, amelyben külön nekik szánt kihívások várják őket, továbbá kapnak egy  launch-day Madden Ultimate Team csomagot, és három Gold Team Fantasy Packet minden hónapban. A FIFA 21 játékosait is korai hozzáféréssel (már október 1-től), exkluzív kihívásokkal és FIFA Ultimate Team XP boosttal akarják csábítani. A Star Wars: Squadronsban pedig többek között egy Interceptor Elegance sisakot és egy Ashen Monarch hajófestést biztosít az előfizetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)