Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik meg Sólyomszem a Marvel's Avengersbe, és mikor jönnek a next-gen verziók

|

Az íjakkal és kardokkal is mesterien bánó bosszúálló mellett Maestro, Hulk jövőbeli verziója is felbukkan az új ingyenes Marvel's Avengers DLC-ben.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint még 2020-ban csatlakoznia kellett volna Sólyomszemnek a Marvel's Avengers hőseihez, de az alapjáték hibáinak javítása annyi időt emésztett fel, hogy alaposan csúsztak a DLC-k. Hamarosan viszont tényleg betoppan Clint Barton, a hozzá kapcsolódó DLC, az Operation: Future Imperfect ugyanis egészen pontosan 2021. március 18-én fog megjelenni - ez a játék első szezonjának második fejezete lesz, az előző felvonásban ugyebár Kate Bishoppal ismerkedhettünk meg.

Sólyomszem saját sztorija az időutazós vonalat viszi tovább, és most némi spoiler következik a Marvel's Avengers befejezésével kapcsolatban.

Hirdetés

A játék végén ugyebár MODOK egy kree óriásrobotba bújik bele, de a Bosszúállóknak így is sikerül kifektetniük őt. Igen ám, de a robotból egy kis szonda indul útnak azért, hogy értesítse a melák aktiválásáról a harcos kree fajt. A Sólyomszem által látott apokaliptikus jövőben pedig a kree-k jönnek, látnak, és győznek, gyakorlatilag letarolják az egész bolygónkat.

Hőseinknek ezt kéne megakadályozni, de ahogy az az alábbi előzeteseben is látható, az idővonalam megkavarásával képbe kerül Hulk gonosz jövőbeli mása, Maestro, illetve az Old Man Logan képregényekben bemutatott öreg Sólyomszem is. 

Megmutatta magát a Marvel's Avengers next-gen verziója is, a következő frissítéssel együtt, tehát március 18-án ugyanis megérkeznek a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verziók is, amelyekre a konzolos kiadások ingyenesen frissítik magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)