Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik PS5-re az Uncharted 4 és a The Lost Legacy

|

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenésére alig pár hetet kell várnunk.

Hirdetés

Izgalmas lesz az év első hónapja azoknak a játékosoknak, akik szívesen pótolnák az elmúlt évek legsikeresebb PlayStation-játékait. Január 14-én érkezik ugyanis a God of War, a 2018-as év, sőt, az egész PS4-generáció egyik legkiemelkedőbb alkotásának PC-s változata, és mint ma megtudtuk, ezt mindössze két hét eltéréssel követi az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, mely az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy című spin-off felújított, kipofozott változatait fogja össze.

Hirdetés

A január 28-án érkező csomag első körben PlayStation 5-ön lesz elérhető, a PC-s változat valamivel később jön. Amint azt pletykálták, a multiplayer kimarad belőle, valószínűleg már PS4-en sem volt túl népszerű.

A játékosok három grafikai mód közül választhatnak: lesz 4K-s és 30 fps-es Fidelity mód, egy 60 fps-es Performance mód, illetve egy 1080p-s felbontású, cserébe viszont 120 fps-es Performance+ mód is.

PlayStation 5-ön a betöltés szinte azonnali, a 3D Audiónak köszönhetően pontosan tudhatjuk, honnan jönnek a lövések, a DualSense-szel játszók pedig az adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés előnyeit is érezhetik.

A csomagra 10 eurónak megfelelő összegért frissíthetnek azok, akik megvették az Uncharted 4, a The Lost Legacy vagy a két játékot összefogó Digital Bundle valamelyikét. Azok, akik a PlayStation Plus-szal szerezték be a negyedik részt, nem élhetnek a lehetőséggel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Képek is érkeztek, ilyenek lesznek a játékok PlayStation 5-ön:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)