Hirdetés

Kiderült, mikor és hol mutatja meg a CD Projekt Red a next-gen The Witcher 3-at

|

Egyre közelebb az új generációs kiadás megjelenése, és a bemutatóra sem kell már sokat várnunk.

Hirdetés

Alighanem jó néhány Witcher-rajongó ünnepi játékterveit húzta keresztül a CD Projekt Red, amikor ismertette a régóta várt next-gen patch, valamint ezzel együtt a The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition PlayStation 5-ös és Xbox X|S-s változatának megjelenési dátumát. A december 14-ére beharangozott ingyenes frissítés épp időben érkezik ahhoz, hogy ráhangolódjunk 11 nappal később elrajtoló netflixes minisorozatra, a Vaják: A vér eredetére, hogy aztán onnan folytassuk a monumentális kalandot, ahonnan elkezdtük.

Mert már az alapjátékba simán belecsúszhat száz óra, vagy több, és erre még jelentősen ki is tolhatjuk a Hearts of Stone, valamint Blood & Wine kiegészítőkkel, amiket megszépült látvány mellett, alaposan felturbózva, például modokkal feljavítva (ennek részletei még tisztázásra várnak) élvezhetünk.

Hirdetés

Hogy miként fest majd Geralt next-genesített kalandja, azt holnap, azaz november 23-án láthatjuk a CD Projekt Red Twitch-csatornáján, magyar idő szerint 18 órás kezdettel. A közösséggel való kapcsolattartás területét felügyelő Marcin Momot tweetje alapján nemcsak a játékmenetet fogja bemutatni a csapat, hanem minden szaftos részlet szóba kerül majd, amire kíváncsiak vagyunk.

Emlékeztetőül, aki rendelkezik a The Witcher III: Wild Hunt PC-s, PS4-es vagy Xbox One-os kiadásával, az ingyen letöltheti a játékot az új generáció elvárásaival összhangba hozó update-et.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)