Hirdetés

Kiderült, mikor indul a Marvel's Avengers bétatesztje

|

A megjelenés előtt lehetőségünk nyílik majd kipróbálni a Marvel's Avengerst, és még ebben a hónapban lesz egy újabb bemutató.

Hirdetés

Szeptember 4-én megtudhatjuk, mihez kezdett a Tomb Raider játékokról ismert Crystal Dynamics a Marvel karaktereivel. A játékosok a visszajelzések alapján egyelőre nincsenek meggyőzve, de ebben is segíthet az augusztus folyamán több hullámban elérhetővé váló béta.

Hirdetés

Augusztus 7-étől azok kóstolhatnak bele a játékba, akik PlayStationön előrendelik, augusztus 14-étől a PC-s és Xbox One-os előrendelők is csatlakozhatnak, illetve minden PlayStation 4-tulajdonos, augusztus 21-én pedig mindenki előtt kitárulnak a kapuk. Bár ezt nem jelentették ki, a tesztek a korábbi példákból kiindulva valószínűleg csak az adott hétvégén zajlanak.

Az egészet július 29-én este 7 órától egy War Table előadás előzi meg, melyből mindent megtudhatunk a bétáról - annyit még elmondtak, hogy egy kicsit mindenből tesznek bele, kampányból, kooperatív küldetésekből, feloldható tartalmakból, továbbá a War Zone-okból és Drop Zone-okból, melyek közül az utóbbit 29-én fogják részletezni. Mindenki, aki egy kicsit is izgatott vagy épp szkeptikus, éljen a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)