Hirdetés

Kiderült, mikor jön a FromSoftware következő játéka - néhány hónapot kell rá várnunk csupán

|

Végre hivatalos megjelenési dátumot kapott az Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Hirdetés

A tavalyi The Game Awards során jelentette be a FromSoftware, hogy mivel szórakoztatja legközelebb a rajongóit. Nem a Dark Souls szériát folytatja és nem is az Elden Ring 2-nek ugrott neki (noha az első kiegészítőjén hivatalosan is dolgozik), hanem feltámasztja a régi és kultikus sci-fi franchise-át, az Armored Core-t, amelynek legutóbbi számozott epizódja 2012-ben jelent meg. 

Több mint tíz évvel az Armored Core V után azonban elérkezett a folytatás ideje, amiképpen annak is, hogy a bejelentő trailer után ismételten jelentkezzen egy kedvcsinálóval a FromSoftware. Az alábbi videó ráadásul a játékmenetből ad ízelítőt, és egyúttal bejelenti a megjelenési dátumot is. 

Hirdetés

A gameplay előzetes alapján az Armored Core VI: Fires of Rubicon nemcsak pofásan fog kinézni, de a fejlesztők ígéretéhez híven brutális bossharcokat is felvonultat majd, izgalmas lesz majd átélni, ahogy a különböző méretű fémszörnyeket püfölhetjük, lőhetjük és darabolhatjuk majd, miközben elképesztő manővereket hajtunk végre a földön és levegőben egyaránt: 

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon megjelenésére már nem kell sokat várni: augusztus 25-én fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)