Hirdetés

Kiderült, mikor jön a John Wick mellékszála, a Ballerina

|

A Lionsgate elárulta, mikor lép színre a bosszúszomjas bérgyilkossá átvedlett Ana de Armas.

Hirdetés

A John Wick széria 4. felvonása nemcsak a hazai mozikban szerepel jól, világszerte ugyanis már átlépte a 250 millió dolláros bevételi határt, így megvan az esélye rá, hogy átvegye a vezetést a franchise eddigi legsikeresebb darabjától, a 327 millió dollárt termelő harmadik epizódtól.

A terjesztésért felelős Lionsgate még 2019-ben jelentette be, hogy egy előzménysorozat és egy mellékszál is készül a franchise-hoz. Az előbbi a The Continental lesz, és a John Wick-univerzum középpontjául szolgáló hotel körül forog majd, míg az utóbbi Ballerina címen érkezik, és egy orosz bérgyilkosnő bosszúhadjáratát dolgozza fel.

Hirdetés

Az Ana De Armas főszereplésével készülő produkciót tavaly ősszel kezdték forgatni Prágában, a stúdió pedig most végre elárulta a megjelenési dátumot is: a Ballerina 2024. június 7-én táncol be a mozikba, Armas mellett olyan szereplőkkel, mint Anjelica Huston, az időközben elhunyt Lance Reddick, Norman Reedus és maga Keanu Reeves.

Egy ideje ugyanis már tudni lehet, hogy John Wick is feltűnik majd a Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4.0) rendezte filmben. Az sajnos továbbra is rejtély, hogy pontosan mekkora lesz a közkedvelt karakter szerepe, de Armas egy januári interjúban elárulta, hogy van egy akciódús közös jelenetük, amelynek során az 58 éves Reeves nem semmi tempót diktált.

"Keanu és én épp a nagyon nehéz kaszkadőrjelenetünket próbáltuk, és ez az ember csak forgott, dobált engem és őrült mutatványokat csinált. Én pedig ekkor azt mondtam: nem panaszkodhatok tovább. Mert ő [is] csinálja. Ő tényleg a legjobb."

- nyilatkozta a színésznő Jimmy Kimmel műsorában annak kapcsán, hogy mennyire kimerítette az akkor már négy hónapja zajló forgatás.

Ha minden a tervek szerint haladt, a felvételek rögzítését már februárban befejezték, így 2024 nyaráig még bőven lesz idő a spin-off csiszolgatására. Eközben pedig már az sem biztos, hogy maga John Wick nem kap egy újabb kalandot, a Lionsgate ugyanis néhány napja hivatalosan is megerősítette, hogy fontolgatják az ötödik rész elkészítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)