Hirdetés

Kiderült, mikor jön a Kingdoms of Amalur remaster

|

A Kindoms of Amalur: Re-Reckoning megjelenési dátumának bejelentését ráadásul gyűjtői kiadás videója és új kiegészítő híre is kíséri.

Hirdetés

A THQ Nordic folytatja franchise-ok felélesztését és kultslágerek felújítását, még idén megkapjuk a Kingdoms of Amalur újrakevert változatát PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Re-Reckoning kiadás szebb látvánnyal, finomított játékmenettel és új tartalmakkal jön el ősszel.

Hirdetés

Egész pontosan szeptember 8-ától húzhatjuk majd be, az alapváltozat mellett kétféle különleges kiadásban. A Fate Edition tartalmazza a 2021-ben megjelenő új kiegészítőt, a Fateswornt is (amiről a címén kívül még semmit nem mondtak), a 109,99 eurós Collector's Edition pedig az alapjátékon túl magába foglal egy részletes, 20,8 cm magas Alyn Shir figurát, egy kulcstartót, 5 látványtervet, illetve a betétdalokat. A gyűjtői kiadás az alábbi videón csodálható meg.

Ezen kívül jött egy kedvcsináló bejelentő előzetes is, bár magát a játékot (és egyébként a gyűjtőit is) már egy hónapja leleplezték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)