Hirdetés

Kiderült, mikör jön a következő Szellemirtók játék

|

Aki azt tervezte, hogy Halloween ünnepét a virtuális térben tölti szellemeket vadászva, annak van egy jó hírünk.

Hirdetés

Mióta a Dead by Daylight népszerűvé tette a műfajt, rengetegen próbáltak előállni valamilyen 4v1-es játékkal. Még a Bandai Namco is próbálkozik a Dragon Ball: THE BREAKERS-szel, de a Szellemírtóknak sokkal jobban áll az aszimmetrikus PvP, mint az anime harcosoknak.

A Ghostbusters: Spirits Unleashedben az egyik oldalon egy szellem áll, aki megpróbál minél nagyobb káoszt teremteni, a másikon pedig négy szellemirtó, akik igyekeznek megfékezni a gonosz entitást.

Hirdetés

A játék a jelenlegi tervek szerint október 18-án jelenik majd meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és persze PC-re az Epic Games Store-on keresztül.

Nekünk tetszett, amit korábban láttunk, de a fejlesztőcsapat nem vitte túlzásba a marketinget. A Szellemirtók rajongóinak különösen ajánlott, de önmagában, aszimmetrikus multis élményként is szórakoztatónak tűnik - a megjelenés után elmondjuk, szerintünk milyenre sikerült.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)