Hirdetés

Kiderült, mikor jön a The Witcher III next-gen frissítése, de nem fogtok örülni

|

A The Witcher III: Wild Hunt megjelenésének 7. évfordulója alkalmából a CD Projekt RED elárulta, mikorra várhatjuk a PS5-ös és Xbox Series X|S-es frissítést.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy egy a látványt feljavító és a játékot a lehető legjobban az új konzolok képességeihez igazító frissítés elkészítése nem nagy munka, de a The Witcher III: Wild Hunt esetében nem várt problémák nehezítik a fejlesztést. A CD Projekt RED kénytelen volt átvállalni a feladatot, mivel az orosz-ukrán háború miatt nem tudta folytatni a munkát a Saber Interactive szentpétervári csapatával, ami korábban a játék switches változatával remek munkát végzett.

Eddig bizonytalan volt, hogy mikorra készülhet el a frissítés, ami szebbé és jobbá teszi a ma hétéves játékot PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon, de a CDPR most már tisztábban lát.

Hirdetés

Örömmel osztották meg, hogy a The Witcher III next-gen változata a tervek szerint... nos, 2022 negyedik negyedévében, tehát leghamarabb októberben jelenhet meg. Nem pont erre számítottunk, de igazából bármikor szívesen visszatérünk a játékhoz (ha jut rá időnk más megjelenések mellett).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyébként az ünneplés részeként bekerült egy új háttérkép a május 22-éig ingyenesen letölthető The Witcher Goodies Collection csomagba, amiben koncertfelvétel, rajzok, könyvek, zenék, kulisszák mögötti videók is megtalálhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)