Hirdetés

Kiderült, mikor jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection?

|

Az Uncharted 4: A Thief's Endet és önálló kiegészítőjét egybefogó csomag közeleg a Steamre.

Hirdetés

Január végén jelent meg PlayStation 5-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, melyben a Naughty Dog kalandjáték-sorozatának két legutóbbi része, az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy felújított változatait találhatjuk meg. A remaster keretében három megjelenítési mód között válogathattak a játékosok, így rámehettek a natív 4K-30 fps kombóra, a felskálázott 4K-60 fps duóra és az 1080p-s, de 120 fps-sel süvítő módra is, mindezek mellett pedig a hangzás is élethűbb lett.

Mi magunk is meséltünk videóban arról, hogy mennyivel lett szebb a kipofozott csomag, és ennek, valamint a filmváltozat premierjének kapcsán összefoglaltuk az Uncharted játékok történetét is. 

Hirdetés

Az már a kollekció bejelentésekor kiderült, hogy PC-re is megkapjuk a Steamen keresztül, viszont idáig csupán annyit lehetett tudni ennek megjelenéséről, hogy valamikor 2022 folyamán várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hivatalos közlemény ugyan még nem érkezett, de a Valve rendszerének adatbázisából sikerült kilesni, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s verziója július 15-én érkezhet meg - lehet, hogy csak placeholder, a megerősítésig érdemes csak ceruzával felírni.

A csomag gépigénye azonban továbbra sem derült ki, ahogyan azt sem, hogy a termék támogatni fog-e olyan technológiát, mint a DLSS és az FSR.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)