Hirdetés

Kiderült, mikor leplezik le a Battlefield 6-ot

|

Elég egyértelmű utalást tett a DICE a hivatalos Battlefield Twitter oldalon.

Hirdetés

Úgy fest, hogy nem kell már vészesen sokáig várnunk a Battlefield 6 nagy leleplezésére, legalábbis akkor, ha nem a bolondját járatják velünk a hivatalos Battlefield Twitter-oldalon. De miért is tennék ezt. 

Némileg mókásan, de azért elég egyértelműen tudatták velünk az illetékesek, hogy a hatodik számozott Battlefield epizódot idén júniusban fogják nekünk végre-valahára bemutatni.

Hirdetés

A szóban forgó tweetet alább találjátok, ebben azokat a szavakat sorolja a költő, amelyek a "Soon"-ra rímelnek. Megfejtésként a June (vagyis június), illetve a Boom szerepel (utóbbit valószínűleg nem kell magyarázni).

Jó ideje csordogálnak már a szivárgás a játék kapcsán, ennek tükrében nem annyira meglepő, hogy a DICE végre elhatározta magát a nagy leleplezésre. Kíváncsian várjuk, mit tudnak majd nekünk mutatni júniusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)