Hirdetés

Kiderült, mikor leplezik le a Xbox Series X további játékait

|

A Microsoft végre bejelentette azt az eseményt, ahol a belső fejlesztésű Xbox Series X csodálhatjuk majd meg. Nem túl meglepő módon a Halo Infinite lesz a fókuszban.

Hirdetés

A korábbi tervvel ellentétben június folyamán semmiféle hivatalos újdonságot nem kötöttek az orrunkra az év végén érkező Xbox Series X kapcsán, júliusban viszont ez megváltozik. Hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy mikor jönnek a nagy leleplezések. 

Hirdetés

A cég belső fejlesztésű játékaira koncentráló, és elsősorban a Halo Infinite-et a középpontba helyező eseményre egészen pontosan július 23-án kerül majd sor (ez teljesen egybevág a korábbi szivárgásokkal), hazai idő szerint 18 órai kezdéssel.

Az Xbox Game Studios több új játékát is megmutatják itt nekünk, a Halo Infinite mellett minden bizonnyal szó esik majd a Senua's Saga: Hellblade II-ről, és a régóta pletykált új Fable-ről is. A Psychonauts 2 kapcsán sem lepődnénk meg, ha megvillantanának valamit, illetve Forza és Gears of War téren is mindig benne van a pakliban egy bejelentés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)