Hirdetés

Kiderült, mikor lesz a Microsoft nagy játékbemutatója

|

Tartalmas előadással készül az Xbox és a Bethesda, de a legfontosabbat későbbre hagyják.

Hirdetés

Nem egyszer pletykálták már, hogy az Xbox Game Studios az év elején előadást tart, melynek során ismerteti 2023-as terveit és elárul néhány dolgot már bejelentett játékairól. A pletykákat most a Microsoft is megerősítette, a Developer_ Direct előadás során számos régóta várt és már megjelent, de továbbra is népszerű játék kapcsán tudhatunk meg új információkat.

Két hét múlva szerdán, január 25-én, itthoni idő szerint este 9-től lesz érdemes képernyő előtt lenni, azt is részletezték, miért.

Hirdetés

A műsor keretében az Arkane Austin, a Mojang, a Turn 10 Studios és a ZeniMax Online Studios fejlesztői mesélnek, mutogatják játékaikat, illetve új információkkal szolgálnak a The Elder Scrolls Online, a Forza Motorsport, a Minecraft Legends és a Redfall kapcsán. 

Az esemény keretében leleplezik majd a TESO eddigi legnagyobb frissítését, megmutatják, milyen lesz futás közben az új Forza, milyen PvP-élményt ad a Minecraft Legends, illetve néhány percen át láthatjuk a Redfallt, részleteket tudhatunk meg a harcról, a testreszabásról, a bossokról és a nyílt világról.

Nem lesz ott ugyanakkor a Starfield, ennek egy külön előadást fognak szentelni valamikor a közeljövőben. A műsort az Xbox és a Bethesda Twitch és YouTube csatornáin lehet majd figyelemmel kísérni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)