Hirdetés

Kiderült, mikor lesz a nyár legnagyobb gaming eseménye, a Summer Game Fest Showcase

|

Szerencsére európaiak számára is élhető időpontban tartja E3-pótló műsorát Geoff Keighley.

Hirdetés

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy sem offline, sem online nem tartják meg az Electronic Entertainment Expót, avagy az E3-at idén, mindenki június második hétvégéjére tervezi nagy nyári bemutatóját, melyen megismerhetjük a következő év, évek várható videojátékos újdonságait. Az Xbox és a Bethesda közös műsora június 12-én zajlik majd, és most az is kiderült, mikor nézhetjük meg a hasonlóan izgalmas Summer Game Fest Showcase-t.

A The Game Awards-ért is felelős Geoff Keighley bejelentette, hogy június 9-én, csütörtökön este 8-kor indul majd a műsor, melynek során számos bejelentés, leleplezés, és játékokkal kapcsolatos tartalom várható.

Hirdetés

A tavalyi évben a Summer Game Fest nagy előadásán jelentették be az Elden Ring megjelenési dátumát, a Tiny Tina's Wonderlandset, a Lost Ark nyugati verzióját, és még sok mást, amit a linken lévő cikkben olvashattok.

A szervezők egyébként néhány IMAX moziban is vetítik majd a show-t, de ezek listája még nem ismert.

Az eseményt természetesen mi is élőben közvetítjük, kommentáljuk, hírezzük és a végén jól összefoglaljuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)