Hirdetés

Kiderült, mikor lesz az Xbox és a Bethesda nagy, nyári előadása

|

Az E3 ugyan elmarad, de ez nem jelenti, hogy az Xbox nem jelentkezik saját műsorral.

Hirdetés

Mint azt néhány hete megtudtuk, idén egyáltalán nem fogják megrendezni az E3-at, a játékipar egykor legfontosabb, jelentőségéből azonban fokozatosan egyre többet veszítő eseményét, mely az utóbbi években leginkább csak arra volt jó, hogy igazodási pont legyen az előadásokat szervező kiadók számára, de már ezt a szerepét sem látta el, mindenki a neki legjobban tetsző időpontban mondta el mondandóját.

Az Xboxnak és a Bethesdának véletlenül pont kényelmes a június eleje, így nagyjából a megszokott időpontban fognak menyilvánulni.

Hirdetés

Az Xbox & Bethesda Games Showcase idén június 12-én 19:00-kor veszi majd kezdetét, és szó esik benne az "Xbox-ökoszisztéma" közelgő játékairól, köztük a Game Pass PC-s és xboxos újdonságairól. Egyéb konkrétumokat nem tudunk, de valószínűleg kevesebb bejelentés lesz, és több szó esik majd az elmúlt években bejelentett, de még dátum nélküli játékokról, mint az As Dusk Falls, az Avowed, az Everwild, a Contraband, a Fable, a Forza Motorsport, a Perfect Dark, a Hellblade 2, a State of Decay 3, és a The Outer Worlds 2. A Bethesda oldalán pedig nyilván a Starfield a legnagyobb dobás.

Az eseményeket mi is figyelemmel kísérjük majd, tartsatok velünk YouTube-on!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)