Hirdetés

Kiderült, mikor mutatkozik be a Battlefield 6

|

Maga az EA elnöke beszélt a folytatásról egy befektetőknek tartott tájékoztatón, és néhány érdekes részletbe is belement.

Hirdetés

Lepörgött az Electronic Arts legújabb negyedéves befektetői tájékoztatója, ahol az elnök-vezérigazgató, Andrew Wilson többek között az új Battlefieldet is megemlítette.

Ha minden a tervek szerint halad tovább akkor még idén, az ünnepek környékén elkezdhetjük pörgetni majd az új lövöldét. Pontos dátumot egyelőre nem tudunk, de még lehet hogy ez is változni fog tavasszal, Wilson ugyanis akkorra ígéri a hivatalos nagybemutatót.

Hirdetés

A cégvezető beszámolója szerint a Battlefield 6 minden eddiginél nagyobb csatákat hoz majd a képernyőinkre több játékossal, és tágasabb helyszínekkel. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy több mint 64 résztvevő vehet majd részt egy-egy ütközetben.

"A játék teljesen kihasználja majd az újgenerációs platformok adta lehetőségeket, és hatalmas, lebilincselő harcokat kínál. Példátlan méretű pályák, pusztítás, fegyveres és gépkocsis ütközetek emelik majd új szintre a következő kiadást ."

- mondta Wilson, majd hozzátette, hogy a csapat nagyon szépen halad a fejlesztéssel és sorban darálják be az egyes mérföldköveket. Ezt az EA pénzügyi elnöke, Blake Jorgensen is megerősítette, mondván a DICE most jóval pörgősebben halad a korábbi címekhez képest, és elmondása szerint a Battlefield 6 előbb fogja elérni a "feature complete" státuszt (tehát a fejlesztésnek azt a részét, amikor a játék minden alapfunkciója a helyén van), mint bármelyik korábbi epizód.

Ezek szerint viszonylagos biztonsággal állíthatjuk, hogy a Battlefield 6 itt lesz karácsonyra, és az új generációs konzolokat veszi célba (feltételezhetően a PC mellett).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)