Hirdetés

Kiderült, mikor startol el a Ghost of Tsushima kooperatív multiplayer játékmódja

|

Az 1.1-es Ghost of Tsushima update ráadásul nem csak a Legends játékmódot hozza el.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Sucker Punch játéka Ghost of Tsushima: Legends néven ingyenes kooperatív bővítményt kap, most pedig végre valahára az is kiderült, hogy mikor vethetjük bele magunkat a kalandokba. Meg tudtuk továbbá azt is, hogy a Ghost of Tsushima: Legends egyaránt tartalmaz majd kétfős sztoriküldetéseket és négyszereplős túlélő missziókat is.

Mindezeken felül maga a játék kampánya is bővül, new game plus módban veselkedhetnek neki ismét azok, akik újabb kihívásokra szomjaznak. Itt egy új hátas, pár (az ígéretek szerint hihetetlenül erős) új charm, valamint egy új kereskedő vár bennünket - tőle például újfajta festékeket vásárolhatunk meg.

Hirdetés

A Sucker Punch Productions illetékesei elmondták, hogy a Ghost of Tsushima: Legends a megjelenést követő hetekben tovább fog bővülni, egy raidet például már biztosan kapunk - ez egy háromrészes kaland lesz, amelyet csak a komoly felkészültséggel és csapatmunkával bíró kompániák lesznek képesek teljesíteni. 

Egy Gyozen nevű mesemondót kell majd megkeresni a játékban, ő kalauzol el bennünket a Ghost of Tsushima: Legends kooperatív tartalmaihoz, gyakorlatilag így léphetünk át a multiplayer lobbyba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)