Hirdetés

Kiderült, mikortól lehet újra megvenni a Cyberpunk 2077-et PlayStation konzolokra

|

Nem kell már sokáig várnia azoknak, akik PS4-en vagy PS5-ön akarják nyúzni a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

Tegnap váratlanul felbukkant a PlayStation Store kínálatában a korábban onnan vasszigorral törölt Cyberpunk 2077, ez viszont nem lehetett eddig tudni, hogy pontosan mikor indul el a tényleges értékesítés. Immár azonban a pontos dátumot is tudjuk: már csak a jövő hétig kell kibírni, június 21-én ugyanis ismét felkerül a PS4-es Cyberpunk a PS Store-ba.

Ez a verzió természetesen futtatható lesz PlayStation 5 konzolokon is, de fontos megjegyezni, továbbra sincs szó arról, hogy megérkezett volna a játék idénre ígért next-gen változata.

Hirdetés

Ezen felül érdemes arra is kitérni, hogy a Sony szerint még egyáltalán nem makulátlan a játék, továbbra is vannak benne bőven hibák, egészen egyszerűen odáig jutott el a Cyberpunk, hogy már kereskedelmi forgalomba kerülhet, magyarul a Sony kritériumrendszere értelmében nem játszhatatlan.

Az amerikai IGN kérdésére válaszul a Sony illetékesei azt mondták, a Cyberpunk 2077 PS4-es változatának játékosai továbbra is érzékelhetnek majd teljesítménybéli problémákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)