Hirdetés

Kiderült, milyen extrákat hoz a The Last of Us Firefly Edition

|

A The Last of Us remake különleges kiadása több játékbeli bónuszt és egy rövid képregény sorozatot is tartalmaz majd.

Hirdetés

Miután a Naughty Dog bejelentette, hogy még idén meg fog jelenni a The Last of Us: Part I, az is kiderült, hogy a stúdió már dolgozik a The Last of Us önálló, ingyenesen játszható multiplayer spin-offján is. Persze sokunkat az érdekelt, hogy mit várhatunk a gyűjtői kiadástól, és nem kellett sokat várni arra, hogy megtudjuk, milyen bónuszokkal érkezik a The Last of Us: Part I. Az úgynevezett Firefly Edition PC-re és PlayStation 5-re egyaránt elérhető lesz, számos játékbeli tartalmat és több különböző fegyvert is hoz majd.

Ezek mellett egy elegáns fém tokot kap, hogy a polcokon is jól mutasson, illetve a csomag tartalmaz egy képregény sorozatot is, ami biztosan tetszeni fog a rajongóknak, emellett a 9 mm-es pisztoly, Ellie íja, és a shotgun egyedi dizájnjai is gazdagítják a játékot.

Hirdetés

Extra digitális adalék, hogy több játékbeli képességet is a normálishoz képest korábban oldhatunk majd fel.

A legizgalmasabb bónusz tartalom viszont a The Last of Us: American Dreams, a négyrészes képregény széria, saját egyedi borító rajzzal. A Left Behind DLC-t is magában foglaló The Last of Us: Part I PS5-re szeptember 2-án érkezik, PC-re valamivel később fog majd megjelenni.

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)