Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a Ghost of Tsushima

|

Ha mindent fel akarunk fedezni, akkor a Ghost of Tsushima bizony hosszú időre lefoglal majd bennünket.

Hirdetés

A brazil Voxelnek adott interjújában Nate Fox, a Ghost of Tsushima rendezője elárulta, hogy milyen hosszú kalandra is számíthatnak majd azok, akik júliusban lecsapnak a Sucker Punch Productions játékára.

Hirdetés

Fox egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a tesztcsapat tagjainak nagyjából napi hat és fél órát kellett játszaniuk, és sokuk nem fejezte be a fő történetszálat, mivel teljesen lefoglalta őket a felfedezés, és a sok extra tennivaló, amelyekről eddig egyébként nem sok szó esett - okkal döntöttek így a fejlesztők, azt szeretnék, hogy meglepetés maradjon a játék legtöbb részlete. Fox szerint, ha valaki az összes extra feladatot teljesíti és minden titkot felkutat, akkor simán 40-50 óra fölé tolható a Ghost of Tsushima játékideje. 

A Ghost of Tsushima 2020. július 17-én fog megjelenni, természetesen kizárólag PlayStation 4 konzolokra. A játék hazánkban magyar felirattal válik majd elérhetővé, ahogy ezt a belsős Sony címektől már megszokhattuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)