Hirdetés

Kiderült, milyen motort használ az új Fable játék

|

Álláshirdetés leplezte le azt, milyen játékmotor duruzsol majd a Playground Games-féle Fable alatt.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelentették be egy látványos, ugyanakkor információkban eléggé szegény előzetes segítségével, hogy igazak voltak a pletykák, tényleg készül a következő Fable, a játékon pedig a Playground Games csapata dolgozik.

A nagy leleplezés lassan már egy éve megtörtént, konkrétumokat viszont azóta sem igazán kaptunk a PC-re, valamint Xbox Series X és S konzolokra készülő újragondolt Fable kapcsán. Most viszont nagyon úgy fest, hogy kiderült, milyen motort használ majd a játék.

Hirdetés

A Microsoft karrieroldalára ugyanis felkerült egy olyan álláshirdetés, melyből kiderült, hogy két "hőn szeretett" Xbox franchise-on dolgozhatnak majd a jövendőbeli munkatársak, ez a két játék pedig a ForzaTech engine használja. Nme túl nehéz kitalálni, hogy az egyik játék az új Forza Horizon lehet, a másik pedig természetesen a Fable. A ForzaTech sokat bizonyított a múltba a Motorsport és Horizon címeknél, most viszont egy teljesen másfajta műfajt kell adaptálni rá. Kíváncsian várjuk, ez hogy sikerül majd a Playground Games fejlesztőinek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)