Hirdetés

Kiderült, mit csinál Lady Dimitrescu, amikor nem látjuk

|

A rettegve körülrajongott hölgy valójában a kamerán kívül sem pihen.

Hirdetés

A pénteken befutott Mass Effect Legendary Edition mellett az utóbbi hetek legfontosabb megjelenése mindenképp a Resident Evil Village volt, ami nem csak HP-t vette le a lábáról, de a Gamestar Party/Chat csoportunk posztjai alapján ti is remekül szórakoztok vele.

A Capcom horrorszériájának legújabb epizódja hónapok óta lázban tartotta a közönséget, nem utolsó sorban a "dögös vámpírnéniként" is emlegetett főgonosz, Lady Alcina Dimitrescu karaktere miatt. A csaknem 3 méter magas hölgyeményt az utóbbi napokban viszont sokan már le is győzték, hódolói így most friss élmények után kutatnak.

Hirdetés

Az elengedhetetlen meztelenség-mod felbukkanásához például csak néhány nap kellett, ezúttal pedig egész más formában nyerhetünk bepillantást Dimitrescu privát szférájába. A kisebb YouTube-csatornát futtató Ezzi ugyanis készített egy videót, ami a kamerát felszabadítva mutatja be, hogy valójában mit is csinál a vérszomjas asszonyság, mikor éppen nem látjuk. Vigyázat, spoileres tartalom következik!

A felvételek tanúsága szerint fáradhatatlanul rója a köröket kastélyában, közben gondosan ügyelve arra, hogy be ne vágja a fejét a finoman szólva nem éppen rá méretezett ajtófélfákba. Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy külső szemmel élhetjük át azt is SPOILER!, ahogy (az itt fej nélküli) főhősünk tőrdöfése után felölti a végső bossharcban látott kevésbé vonzó formáját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)